Eindejaarsactie!

Stalenstraat stralend het eindejaar in …

Eindejaarsactie op Stalenstraat!

Koop vanaf 1 december tem 31 december 2016 bij de deelnemende handelaars en maak kans op verschillende waardebonnen. Verzamel de spaarzegels bij de deelnemende handelaars.

stickers_vhs_2016_45

Spaarvoorwaarden

Per aankoopschijf van 10 EUR ontvang je 1 zegel. Als je 10 spaarzegels op de spaarkaart verzamelt, maak je kans op een waardebon van 25,- EUR; bij 20 spaarzegels maak je kans op 2 waardebonnen van 25,- EUR; bij 30 spaarzegels maak je kans op 3 waardebonnen van 25,-EUR; bij 40 spaarzegels maak je kans op 4 waardebonnen van 25,- EUR; bij 50 spaarzegels maak je kans op 5 waardebonnen van 25,- EUR Bij een volle spaarkaart (50 zegels) maak je eveneens kans op één van de 30 Dolce Gusto apparaten.

De verzamelde spaarzegels en waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. De ingevulde spaarkaarten (naam, voornaam, adres, tel, email) dienen ingeleverd te worden voor 8 januari 2017 bij de deelnemende handelaars. De trekking en bekendmaking van de winnaars is op 15 januari 2017.

De eerste 100 gedeponeerde spaarkaarten bij de deelnemende handelaar krijgen bovendien een gratis attentie aangeboden. De VHS (Verenigde Handelaars Stalenstraat) behoudt zich het recht voor spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen. Alleen originele en onbeschadigde spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde VHS-zegels zijn geldig. Fotokopieën zijn verboden. De VHS is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de spaarkaarten of VHS-zegels.

Voor vragen en/of opmerkingen mbt deze actie, kan je terecht op info@stalenstraat.be of via ons contactformulier.

Deelnemende handelaars: AFI – Ali Baba – Bijnens – B&G – Bakkerij Ihvans – Baklavaland – Bea Electronics – Belfius Bank – Binky Shop – BNP Paribas Fortis – Chopin Mode – Creare – Creatief – De Passerel – De Ster – Dressy – Duchateau – Erman Supermarkt – GECC Cultureel Centrum – Geubels – Griekse Winkel – Helen’s Cosy Corner – Het Klooster – Il Ritrovo Trattoria – Islamhanout – Juwelier Vrancken – ‘t Lekkerbekje – Lila Snack – M&M Carine – Nico’s Grill – Saloniki – Schoenen Reyskens – Schoenhandel Renzi – Tekin Toys – Tusba Restaurant – Yellow Refill Center

Met de steun van Delhaize, Vatana & Wara


spaarkaart_verso_001_nieuw-kopie spaarkaart_recto_001-kopie