Eindejaarsactie Stalenstraat 2017

Stalenstraat stralend het eindejaar in …

Eindejaarsactie op Stalenstraat!

stickers_vhs_2016_45

Koop vanaf 1 december tem 31 december 2017 bij de deelnemende handelaars en maak kans op één Apple Macbook Air 13” of één van de meer dan honderd andere prijzen:

* 35 blenders van het merk Severin ter waarde van 69,90 EUR

* 35 waardebonnen ter waarde van 25,00 EUR

* 35 kadoosjes van de Nationale Loterij ter waarde van 15,00 EUR

Iedere betalende klant ontvangt een deelnemingsformulier. De ingevulde deelnemingsformulieren (naam, voornaam, adres, tel, email) dienen ingeleverd te worden voor 7 januari 2018 bij de deelnemende handelaars. De trekking en bekendmaking van de winnaars is op 14 januari 2018. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. De VHS (Verenigde Handelaars Stalenstraat) behoudt zich het recht voor deelnemingsformulieren die frauduleus overkomen te weigeren. Alleen originele en onbeschadigde deelnemingsformulieren zijn geldig. Fotokopieën zijn verboden.Voor vragen en/of opmerkingen mbt deze actie, kan je terecht op info@stalenstraat.be De VHS is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de deelnemingsformulieren.

Deelnemende handelaars: AFI – Ali Baba – Bijnens – Bakkerij Erik & Sabine – Bea Electronics – Belfius Bank – Binky Shop – BNP Paribas Fortis – Chopin Fashion – Creatief – Delhaize – De Passerel – De Ster – Dressy Fashion – Duchateau – Erman Supermarkt – Eurooptiek – Fastré Geert Geubels Orthopedie – Griekse Winkel – Helen’s Cosy Corner – Il Ritrovo – ING – Juwelier Vrancken – ‘t Lekkerbekje – M&M Carine – Nico’s Grill – P-photography – Saloniki – Schoenen Reyskens – Schoenhandel Renzi – Tekin Toys – Vatana – Wara – Yellow Refill Center

Voor vragen en/of opmerkingen mbt deze actie, kan je terecht op info@stalenstraat.be